Skip to main content

MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Contacteer Olivier Scholts
Tel.: 0485 42 01 11

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

OVERZICHTSBROCHURE OPLEIDINGSAANBOD HUISHOUDHULPEN

Project Vorm DC - opleidingen werkbaar werk

Context

Explorensia is een externe opleider die erkend is binnen het project "Opleidingen Werkbaar Werk" van Vorm DC. Dit project van Vorm DC werd goedgekeurd binnen ESF-oproep 505 "Werkbaar Werk - opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector". 

HET PROJECT UITGELEGD AAN DE HAND VAN 6 VRAGEN

CONCREET

Concreet betekent dit dat Explorensia op vraag van dienstencheque-organisaties budget kan aanvragen bij Vorm DC voor één of meerdere van onderstaande opleidingen.

Als dit budget wordt goedgekeurd betekent dit dat de factuur van Explorensia voor deze opleiding(en) (deels) rechtstreeks door Vorm DC wordt betaald. Afhankelijk van de specifieke omstandigheden (aantal deelnemers, praktische organisatie,...) is er al dan niet nog een restfactuur voor betrokken dienstencheque-organisatie. Vooraf krijgt u van ons steeds een duidelijke offerte waarbij aangegeven is hoeveel deze restfactuur bedraagt i.f.v. het effectief aantal aanwezige deelnemers. Deze eventuele restfactuur (met een maximum van 100 €/dag/deelnemer) en de loonkost van de deelnemers kan gesubsidieerd worden door het Vlaamse opleidingsfonds dienstencheques. 

WELKE OPLEIDINGEN

Hieronder vindt u een lijst met opleidingen die in aanmerking komen in het kader van dit project. Door te klikken op de opleiding krijgt u meer inhoudelijke informatie omtrent de desbetreffende opleiding. Het is zeker ook mogelijk om opleidingen of opleidingstrajecten op maat uit te werken. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u meer info wenst hieromtrent. 

Hoe budget aanvragen

Stap 1: neem met ons contact op voor het bekomen van een voorstel op maat. Dit kan rechtstreeks (Olivier Scholts, 0485 42 01 11, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.) of via het invullen van volgend aanvraagformulier

Stap 2: na goedkeuring van dit voorstel op maat worden (onder voorbehoud van goedkeuring van de budgetaanvraag) concrete data vastgelegd.

Stap 3: de budgetaanvraag wordt door Explorensia ingediend.

Stap 4: wij bezorgen feedback omtrent deze budgetaanvraag.

Waarom kiezen voor explorensia

  • Zeer praktijkgerichte en interactieve opleidingen
  • Gespecialiseerd in vorming specifiek voor huishoudhulpen
  • Zeer ruime ervaring met de doelgroep
  • Vast lesgeversteam dat enkel opleiding geeft binnen de zorgsector
  • Ondersteuning voor vlotte subsidie-afhandeling (ervaring met Platos tijdsregistratie en Vlaamse opleidingsfonds dienstencheques)
  • Mogelijkheid tot inhoudelijk en praktisch maatwerk
  • Uitgebreid cursusmateriaal voor de deelnemers
  • Mogelijkheid tot het huren van locaties waar de opleidingen kunnen doorgaan
  • 1 vaste contactpersoon
  • Actief in gans België

Vragen

De meest gestelde vragen hebben wij gebundeld in volgende FAQ. U kan bij vragen ook steeds contact opnemen met ons (Olivier Scholts, 0485 42 01 11, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)