Skip to main content

OVERZICHTSBROCHURE OPLEIDINGSAANBOD HUISHOUDHULPEN

Onze troeven


In de praktijk toepasbare opleidingen

In onze opleidingen verwerken wij steeds zoveel mogelijk praktische oefeningen. Interactief werken en inoefenen staan centraal.

Vast team van gediplomeerde docenten

Wij werken met een team van 8 vaste gediplomeerde docenten. Dit zorgt er enerzijds voor dat de docenten experten zijn in hun vak en anderzijds hebben de docenten eveneens een goede voeling met de werksituaties waarin de deelnemers dag in dag uit werken.

actief in gans België

Wij zijn actief in gans Belgiê.

jarenlange ervaring met de doelgroep

Door onze specialisatie in het opleiden van huishoudhulpen hebben wij een zeer uitgebreide ervaring hierin opgebouwd. In 2015 hebben wij meer dan 10.000 huishoudhulpen opgeleid.

opleidingen in verschillende talen

Alle opleidingen voor de huishoudhulpen bieden wij aan in het Nederlands en in het Frans.

visueel aantrekkelijke opleidingen

Wij besteden tijdens onze opleidingen veel aandacht aan het visuele aspect. In de opleidingen is vaak foto- en videomateriaal verwerkt. Voor elke opleiding voorzien wij het nodige didactische materiaal. Tijdens de schoonmaakopleidingen zorgen wij bijvoorbeeld voor een groot aantal staaltjes van ondergronden waarmee de huishoudhulpen in aanraking kunnen komen in hun werksituatie.

correcte en transparante prijsafspraken

Voorafgaand wordt steeds een offerte opgesteld met correcte en transparante prijsafspraken.

begeleiding bij het aanvragen van de nodige subsidiëring

Dankzij onze uitzonderlijke expertise op het vlak van subsidiëring van opleidingen voor huishoudhulpen zorgen wij steeds voor een optimale subsidiëring van uw opleidingen.

uitgebreide cursusbundels voor de deelnemers

Voor iedere deelnemer voorzien wij steeds een uitgebreide cursusbundel. Deze cursusbundels zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.